Followers

Thursday, December 8, 2011

JOM TAMBAH FOLLOWER


JOM TAMBAH FOLLOWER

Assalamualaikum dan selamat pg jumaat semua..terkial2 nk buat benda ni hehe...nk jugak mencuba mana tau follower bertambah kan..Actually blog ni lebih kpd resepi tp one day nk juga cuba story benda lain...thanks cik lulu anjur segmen ni ...jom la join...hehe..sori blog x la secantik dan sehebat blog2 mereka ye....hope one day akan cuba jd blogger cam mereka jugak ye..terutama blog cik lulu ni...sy berkenalan pun melalui blog kawan ...http://gen2merah.blogspot.com/ yg tak kurang jgk hebat...selagi ada ruang utk menulis selagi itulah cuba utk berblog ...hope masih sempat lg join segmen ni ye...n cuba buat perubahan....suka tgk blog2 yg join segmen ni.....tunggu ye akan follow mereka semua hehe....thanks cik lulu

9 comments:

kepunyaan kuh ;]] said...

join blog anda..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

kis said...

sama segmen

http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

follow2...

Cikgu_Anie said...

thanks kepunyaan kuh n kis ye nanti sy follow balik,

Gen2Merah said...

alhamdulillah.. akhirnya kak Ani aktif kembali dalam dunia blog. Insya Allah saya akan bagi supot.. caiyo-caiyo

Jom paste link ni kat wall FB akak. Jadi pelawat utk blog ni pun bertambah... kasi promote sikit mcm saya salu buat kat FB saya tu.. ehehe

Mya said...

salam singgah dari segment sama. jum follow2:) btw, such a nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Syieda™ said...

datang dari blog akak lulu dalam segmen yang sama..
---->>http://ovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html
jom ke blog syieda...



salam kenalan
Syieda™

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Yasmin ♥ said...

:))

LubLy said...

Assalammualaikum cikgu!
haha..dr segmen yg sama kak..
Lebly f0lo akak!
Guru cemerlang akan dapat keredhaan Illahi..


XOXO,
Lebly